torsdag 12 december 2013

Snurrar och vändningar

Trist morgon som ändå blev bra då jag valde att skjutsa dottern till skolan och tog med Eddie i bilen dit. Dottern går i skola i stan och har bussbyten och så här i slutet av terminen är hon trött och bussen hennes går 6:40 nästan varje morgon så jag tänkte överraska henne med skjuts ända fram till skolentrén idag.

När jag lämnat av henne så åkte vi till en av stadens största motionsspår och var ute över en timme jag och Eddie. Lite kul med miljöombyten ibland tycker jag. Vi har ganska många olika rundor vi går här hemma iofs men ibland är det ändå roligt att gå på andra ställen tycker jag.

Igår var det träning på klubben igen. Gick mycket bättre än förra gången med allt utom ligg. Det fanns iofs en väldigt bra orsak till varför. All snö har töat bort så gräsplanen var en blandning av is, vatten och gegga. Vem vill slå sig ner på det?
Det blev badkaret när vi kom hem.....

I går var faktiskt första gången tandvisningen gick bra! Satan vad glad jag blev! Att en sån liten detalj kan göra en så frustrerad.
Vi tränade också mycket linförighet, gjorde snurrar bla och han är verkligen sjukt bra på det, backar runt mig är helt uppslukad av uppgiften. Kul! Fick höra att Eddie myntat ett nytt begrepp också, 'Eddievändningar'. Får försöka filma några sådana så ni får se, haha. Tyvärr kan det nog ge någon halvt poängs avdrag på tävling då han gör lite väl brutalt ibland men jag bjuder på det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar