måndag 2 december 2013

Morgon i skogen

Äntligen har det slutat att blåsa. I går var så fruktansvärd blåst att det var jobbigt att promenera. I skogen vågade vi inte gå för det ramlade er en tall i torsdags när det var sånt här väder och ut på vägarna så kunde man nästan luta sig mot vinden så stark var den. Så gårdagen blev minst sagt korta vändor och i går kväll tyckte Eddie det fick vara nog. Han härjade med katterna, kunde inte ligga still och var allmänt odräglig. Försökte ge uppgifter inomhus och det fungerade väl rätt bra men busiga ben på en unghund finns bara ett bot mot, springa!

Idag fick han upprättelse, långpromenad i skogen. Lite mer än en timme har vi nu varit ute så nu kanske han är nöjd en stund.

Lördagen däremot bjöd på strålande sol så då var vi ute på en lång 8 km promenad. Har ett fält där han får springa lös, leta godis (och sorkar). Nu när jag inte riktigt litar på att han drar så är det inte så många ställen jag vågar släppa han för tillfället, så det är långlina på. Men på  detta fält har hittills (peppar peppar) han aldrig dragit. Man har god sikt överallt och det är så skönt att se han rejsa runt runt som om det brinner i rumpan på han :)

Bjuder på några bilder från skogen idag.

Morgonsol på en skogsväg

Godisträd, ja minsann såna har vi här!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar