lördag 27 april 2013

Frukost vid vattnet

En sån härlig  morgon det blev idag. Packade ryggsäcken med kaffe och äggmackor och åkte till en badgrop några km från oss. Vi har inte varit där med Eddie förr så det var lite spännande att se hur han tänkte kring vattnet. Vi slog oss ner vid vattenbrynet och åt vår frukost i solen, superhärligt. Det var alldeles lugnt och bara en till hund till där men den var på andra sidan sjön. Eddie tyckte nog det var lite kallt eller kanske lite läskigt så han nöjde sig med att gå ner i vattnet upp till magen, men kul var det. Plaskade med framtassarna och for fram och tillbaka. Grävde i sanden och skitade ner sig alldeles.
Så dit åker vi gärna fler gånger. När han sen blir större och förhoppningsvis friröntgad i höfterna så är det alldeles lagom cykeltur dit, blir jättekul!

Finns även en större grop lite längre bort som man måste åka bil till och där kan man verkligen ha det lugnt och skönt om somrarna med hunden. Vattnet där är kristallklart och många hundägare åker dit just för att det inte finns förbud mot hundbad där. Den gropen är väldigt stor så man kan sprida ut sig väldigt väl om man vill vara ifred :)

Nu blir det lite stall, lite matlagning och middag hos syrran framåt kvällen. Skulle vilja hinna med min egen trädgård också men det gör jag nog inte som vanligt då med andra ord. Men jag har i varje fall små hjälpredor där ute som luckrar jorden åt mig och äter upp det lilla ogräs som börjar titta upp, hönsen.

Husse äter frukost och Eddie har hittat en pinne.

Jättekallt det här  men samtidigt roligt på något vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar